Bioethanol Fireplace
0
O náss Inspirace kontaktujte nás Přeprava Rezervovat online schůzku
0
  • Bioethanol

    Bioetanolové krby

    • Vestavné krby
      • Jednostranný vestavný krb
      • Dvoustanný vestavný krb
      • Trístanný vestavný krb
      • Rohový vestavný krb
      • Hořák v základové desce
      • Skleněně uzavřený vestavný krb
      • Zakázkový bioetanolový krb
    • Dálkově ovládané
      • Dálkově ovládaný volně stojící krb
      • Dálkově ovládaný vestavný krb
      • Dálkově ovládané hořáky
    • Volně stojící
      • Podlahové krby
      • Bioetanolová kamna
      • Bioetanolová sestava
      • Stolní krby
      • Krbový koš
    • Nástěnné
      • Nástěnné krby
      • Závěsné krby
    • Hořáky
      • Manuální hořáky
      • Kulaté manuální hořáky
      • Dálkově ovládané hořáky
    • Příslušenství
      • Bioetanolové palivo
      • Dekorace
      • Vybavení
      • Hasicí přístroj
      • Vonné esence
      • Instalační příslušenství
      • Sklo
      • Startovací sady
      • Dárková karta
      • Dřevěný akustický panel
    • Inspirace
      • Oblíbené kategorie
      • Průvodce bio krby
  • Opti-Myst

    Opti-myst Krby

    • Vestavné krby
      • Jednostranný vestavný krb
      • Dvoustanný vestavný krb
      • Třístanný vestavný krb
      • Rohový vestavný krb
      • Hybridní hořák v základové desce
      • Vestavný hořák
    • Volně stojící
      • Podlahové krby
      • Krby s římsou
      • Volně stojící vestavné krby
    • Nástěnné krby
    • Opti-Myst příslušenství
      • Náhradní díly
      • Dekorace
      • Ventilační mřížky
    • Opti-Myst inspirace
      • Průvodce krby Opti-Myst
  • Elektrické

    Elektrické Krby

    • Vestavný krb
      • Jednostranný vestavný krb
      • Dvoustanný vestavný krb
      • Třístanný vestavný krb
      • Čtyřstranný vestavný krb
    • Volně stojící
      • Elektrická krbová kamna
      • Elektrický krbový obklad
      • Rohový elektrický krb
      • Rohový krb
      • Elektrický krbový koš
    • Nástěnné krby
      • Nástěnný krb
      • Částečně zapuštěný krb
    • Inspirace pro elektrické krby
      • Průvodce elektrickými krby
  • Venkovní

    Venkovní krby

    • Venkovní bioetanolové krby
      • Venkovní stolní krb na bioetanol
      • Venkovní podlahové bio krby
      • Závěsné venkovní bio krby (SKRYTÉ – ŽÁDNÉ PRODUKTY)
      • Zahradní stoly s bioetanolovým ohněm
      • Venkovní bioetanolové hořáky
      • Příslušenství pro venkovní bio krby
    • Ohniska a zahradní krby
      • Ohnisko
      • Ohňové mísy
      • Zahradní kamna
      • Grilovací rošt
      • Příslušenství pro zapalování
      • Špízy, hrnce a pánve
      • Příslušenství pro zahradní krby
      • Ochranné kryty
    • Pizza pec
      • Elektrická pizza pec
      • Plynová pizza pec
      • Stůl pro pizza pec
      • Příslušenství pro pizza pec
    • Venkovní vaření
      • Grily a venkovní pece
      • BBQ stoly (skryté)
      • Vybavení pro BBQ, pizzu a venkovní pece
      • Oblečení a doplňky na grilování
      • Kryty a ochrana
      • Grilovací a BBQ náčiní
    • Plynové terasové ohřívače
      • Volně stojící plynové ohřívače
      • Nástěnné plynové ohřívače
      • Plynový ohnivý stůl
      • Stolní plynové krby
      • Venkovní plynové krbové vložky
      • Kryty na plynové ohřívače
      • Kryt na plynovou láhev
      • Náhradní díly pro plynové ohřívače
      • Příslušenství pro venkovní plynové ohně
    • Elektrické terasové ohřívače
      • Stropní elektrický ohřívač
      • Nástěnné elektrické terasové ohřívače
      • Volně stojící elektrické terasové ohřívače
      • Vestavné a zapuštěné příslušenství
      • Příslušenství pro elektrické ohřívače
    • Venkovní dekorace
      • Úložiště dřeva
      • Ohnivé stoly
    • Inspirace pro venkovní prostory
      • Průvodce venkovním zařízením
    • Terasový ohřívač
  • Znacky

    Značky

    • A - D
      • Aduro
      • Alfa Forni
      • Arada
      • Artiflame
      • British Fires
      • Bromic Heating
      • Cocoon Fires
      • Cook King
      • Decoflame
      • DeliVita
      • Dimplex
      • DRU Fires
    • E - G
      • EcoSmart (NELZE PRODAT VE VB)
      • Effeuno Forni
      • Everdure
      • Evonic Fires
      • Faber
      • Flamerite Fires
      • Foco
      • GlammFire
      • Global by DRU
      • Glowbus
      • Glow Fire
    • H - K
      • Happy Cocooning
      • HEAT1
      • Heation
      • Heatstrip
      • Hein & Haugaard
      • HORTUS
      • Höfats
      • Icon Fires
      • I-Wood
    • L - O
      • Le Maitre
      • Magický oheň od Safretti
      • Morsø
      • Muztag
      • Napoleon
      • Napoli
      • Nex Media Wall
      • Nordic Flame
      • Nordlys Denmark
    • P - S
      • Planika
      • RB73
      • RedFire
      • Safretti
      • ScandiFlames
      • Elektrické krby ScandiFlames
      • Smokepins
      • Solo Stove
      • Spartherm
      • Sunred
      • Sunwood
    • T - Z
      • TAGU
      • TermaTech
      • Trimline Fires
      • Vauni
      • Vinorage
      • Vulcanus
      • Westbo of Sweden
      • Witt
      • Xaralyn
  • FAQ
Znacky › P - S › Smokepins

Kouřové špendlíky pro studené kouření

Smokepins je dánská značka vysoké kvality, která vyrábí ručně vyráběné Smokepins pro studené uzení. Tyto tyčinky lze použít pro uzení lososa a pstruha, ale i pro uzení masa obecně. S nimi můžete studeně udit maso až do hmotnosti 0,5 kg.

Na této stránce jsme informovali o tom, jak Smokepins fungují, a podělili se o inspirativní recepty a návody na použití tohoto produktu.

Tato značka je známá z dánské televize, kde se zakladatel Ole zúčastnil podnikatelského programu.

Smokepins

Produkty - Smokepins

Der er desværre ingen produkter i denne kategori


O společnosti Smokepins

Společnost se nachází ve Viby, poblíž města Aarhus v Dánsku. Byla založena vášnivým rybářem na mušku jménem Ole Gravrok, který se stal známým z dánské televize. Jeho příjemná osobnost a nadšený přístup k produktu způsobují, že si ho lidé oblíbí. To, a také fakt, že vytvořil skvělý produkt.

Říká, že každé léto podniká výlet na severní Norsko, kde loví pstruhy. Velké množství rybaření znamená, že ryby často končí v mrazáku, protože se unavíte jíst své vlastní recepty.

Proto se Ole rozhodl vyvinout udírnu pro studené uzení ryb. Provedl malý výzkum na internetu, a tak našel vynálezce jménem Henriksen. Tady byl Ole inspirován, a od té doby byly úžasné Smokepins dále vyvíjeny.

Jak používat Smokepins

Máte také zájem o tento fantastický produkt, který je chválen do nebes – nejen mezi rybáři a přírodovědci, ale také kreativními šéfkuchaři v soukromých domácnostech? Tyto tyčinky lze použít k studenému uzení kousků masa až do ½ kg. Pokud máte více masa, než je tato hmotnost, možná budete muset maso nakrájet na menší kousky. Níže si můžete přečíst, jak začít.

Samozřejmě začněte nákupem Smokepins s požadovanou chutí. Jsou k dispozici v šesti různých příchutích, přičemž každá chuť je v něčem jedinečná a lahodná. Jakmile budete mít Smokepin v ruce, můžete začít proces. Maso nebo jiný čerstvý produkt zakryjte solí a cukrem. Na každé kilo použijte přibližně 70 gramů soli a 10 gramů cukru.

Maso by mělo zůstat chladné po dobu 4–8 hodin, aby se do něj mohly vstřebat přidané chutě. Po této době by měla být přebytečná sůl a cukr slity, a poté by mělo být maso otřeno utěrkou nebo ručníkem určeným k tomuto účelu. Dalším krokem je sušení produktů na vzduchu v lednici. Maso by mělo být sušeno na vzduchu po dobu jednoho nebo dvou dnů, dokud nezůstane suchý povrch. Měli byste být schopni na maso položit prst, aniž byste na něm získali tekutinu.

Následně se produkty zavěsí do udírny. Může to být například gril, kartonová krabice, plastový sáček, udírna nebo skvělá víceúčelová udírna Morsø Forno. Vnější teplota vaší udírny by měla být mezi čtyřmi a devatenácti stupni. Také se doporučuje neudířit v dešti nebo při silném větru.

Jak používat Smokepin: Začněte zapálením jednoho po druhém a zapalte jej na konci s největším otvorem. Ujistěte se, že je oheň po celém obvodu, a poté oheň zhasněte. Když oheň, nebo plamen, chcete-li, zhasne, měl by stále svítit po celém obvodu. Poté umístěte Smokepin na kovovou nádobu, která je součástí balení. Musí být vložena na dno udírny. Zářící část musí směřovat nahoru a v udírně by měla být vytvořena minimální otevřená mezera, která zajistí malou ventilaci vzduchu.

Až váš Smokepin zcela vyhoří a v udírně už nebude žádný kouř, měl by být nahrazen novým. Měli byste očekávat použití přibližně tří až pěti tyčinek na jeden proces uzení. Jakmile bude tento proces uzení dokončen, musí být uzené produkty zavěšeny, aby dozrály. Ryby se zavěšují na minimálně dva dny, zatímco maso by mělo být zavěšeno na tři až čtyři dny.

Proč používat Smokepins?

Prvním důvodem, proč je studené uzení masa skvělé, je jeho vynikající chuť a delší trvanlivost. Začněme pohledem na historii. Uzení je stará metoda prodlužování trvanlivosti, například masa a ryb. V minulosti byla tato metoda široce používána. V té době to však bylo spíše kvůli nedostatku surovin a snaze co nejvíce využít přírodní materiály.

Dnes se produkty často uzené kvůli lahodné kouřové chuti a unikátním kouřovým vůním. Je to stále běžná praxe, jak vidí většina řezníků a specialistů na maso. Z tohoto důvodu je to běžný produkt i v místních supermarketech. Všichni známe studeně uzenou makrelu nebo kousek uzené slaniny, která je více méně nezbytností v každém supermarketu.

Důvod, proč mnoho lidí kouří své čerstvé produkty, je ten, že si přejí získat výraznou chuť. Navíc to zajišťuje delší trvanlivost. Další faktory, které podporují proces uzení, jsou například to, že pokud je maso hnědé, jeho konzistence se stává chutnější, a uzení pak, při zachování všech ostatních faktorů, pomůže zabránit zkažení produktu.

Když se maso a ryby uzené, voda se odpařuje z produktu a tím se zvyšuje obsah sušiny. Čím delší je proces, tedy i uzení, tím větší úbytek objemu nastane. Při krátkodobém uzení může úbytek činit 2-3 %, zatímco při dlouhodobém uzení může klesnout hmotnost až o 30 %.

Studené uzení Smokepins byly původně vyvinuty pro rybáře a přírodovědce, ale nyní jsou využívány ve prospěch mnohem většího počtu food enthusiastů v soukromé sféře.

Ptejte se našich odborníků na krby

Máte-li dotazy ohledně našich produktů nebo probíhající objednávky, můžete se vždy obrátit na naše zákaznické centrum.

Kontakt telefonicky

Telefon 01224 011575

Promluvte si s našimi specialisty

Kontakt přes WhatsApp

WhatsApp: 07778 964167

Zavolejte nebo napište

Kontakt e-mailem

Napište nám e-mail

Odpovídáme do 24 hodin

Rezervace videoprezentace

Rezervujte online prezentaci

Přímá osobní konzultace

Otevírací doba zákaznického servisu

Pondělí – Pátek: 11:00 – 19:00
Sobota: 12:00 – 16:00

Adresa společnosti

Londýn, Spojené království

Greenwich Business Park, Unit 7
53 Norman Road, London
SE10 9QF

Pondělí – Pátek: 11:00 – 19:00
Sobota: 11:00 – 16:00

Zobrazit více

Krbové modely v našem virtuálním showroomu

Rezervujete online prezentaci? Před rezervací si prosím ověřte dostupnost požadovaného krbu, protože ne všechny modely jsou vystaveny.

Kontaktujte zákaznický servis

Obchodní účet

Chcete si založit obchodní účet?

Více informací zde

Zákaznický servis

  • Kontakt
  • Doprava a doručení
  • Reklamace a výměny
  • Záruka nejnižší ceny
  • Obchodní účet

Informace

  • O nás
  • Obchodní podmínky
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Cookies
  • Zákaznické fotografie
  • Průvodci krby

Oblíbené kategorie bioethanolu

  • Vestavné krby
  • Dálkově ovládané
  • Příslušenství
  • Volně stojící
  • Nástěnné
  • Hořáky

Oblíbené značky

  • Cocoon Fires
  • Planika Fires
  • British Fires
  • Icon Fires
  • ScandiFlames
  • GlammFire

Přihlaste se k odběru newsletteru

Buďte informováni o exkluzivních novinkách, nápadech, slevách a akcích!

Přihlásit se

Platební možnosti

Ikona Visa Ikona Mastercard Ikona Maestro Ikona Vpay Ikona PayPal Ikona Klarna

Sledujte nás na

Facebook Instagram Pinterest YouTube

© 2025 Bioethanol-Fireplace.ae – Biopejs-shop ApS